Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Predstavljamo: Robert Sever za Karlu

Predstavljamo: Robert Sever za Karlu

Ponosni smo predstaviti vam još jednu ekskluzivu samo u našim trgovinama: Robert Sever za Karlu, kolekcija proljeće/ljeto 2015. Kolekcija koja će oduševiti sve poklonice ovog vrhunskog branda ekskluzivno je dostupna u našim trgovinama. Torbe, koje će savršeno upotpuniti proljetne i ljetne odjevne kombinacije, izrađene su u visokokvalitetnoj koži, u bež i crvenoj boji sa metalnim detaljima zlatne boje. Selekciju čine tri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever branda. 

Torbica Gala prvi put je predstavljena 2005. godine, a ovo je njezina deveta inkarnacija. Ovog puta je ukrašena kićenkama i staklenim perlama. Gala  dolazi sa kraćom ručkicom s lancem i s dužom kožnom ručkom tako da može biti dnevna ili večernja torbica. 

Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo torbici Karla koju Robert Sever predstavlja i kao varijantu za proljetno-ljetnu sezonu. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična, pa ima dvije opcije nošenja. Uz metalni lanac remen, postoji i opcija klasičnog kožnog remena. Ova torba sa resama ukrašena je staklenim perlama i izrađena od visokokvalitetne kože. 

Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu. Praktičnost ove torbice je u dvije mogućnosti nošenja - sa klasičnim kožnim pojasom ili sa malim, ultramodernim pojasom u kombinaciji kože i zlatnog metalnog lanca. 

„U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko se uvijek protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše "signature" torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi“, ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri popularnog modnog branda. „Svaka torbica je posebna je i ima svoje ime zahvaljujući inspiraciji koja se krije niza nje“. 

Torbice možete kupiti na našim prodajnim mjestima kao i ovdje na webshopu. Linkovi na sve modele su u nastavku.

Fotografije potpisuje mladi fotograf Ino Zeljak kojemu je ovo prva kampanja za RS brand, dok je zaštitno lice i ove kolekcije Iva Marušić, jedna od omiljenih modela branda Robert Sever. Zamake up zaslužna je Ana Rajić, a frizura je djelo Roberta Severa. Asistentica fotografa je Sara Dombre. 

 

Gala crvena
Gala bež
Karla crvena
Karla bež
Marija Virginia crvena
Marija Virginia bež

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid