Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Soba s pogledom - nova Karla kampanja

Soba s pogledom - nova Karla kampanja

Kampanja za proljeće/ ljeto 2016. podijeljena je u tri modne teme i predstavlja dio ponude koju  možete pronaći u svim Karla prodavaonicama luksuzne obuće i modnih dodataka.
 
Prva slika posveta je metalic temi, koja je iznimno jaka modna priča ove sezone. Pete su prije svega „chunky“, dok su torbice minimalističke. Odabirom metalic boje u dijapazonu od zlatne preko srebrne do brončane, dajete dodatni akcent na svoje modne detalje.
 
Druga slika govori o modernom mariner odnosu, gdje se uz bijelu i plavu provlači i nešto crne i zlatne. Cipele su prilagođene dugim šetnjama pri visokim temperaturama te su funkcionalno riješene s različitim „dekolteima“, koji smjelo pokazuju žensko stopalo, a za one stidljive - dekolte je presvučen mrežicom.
 
Treća slika proslava je ljepote raznih boja oko crvenog spektra. Budite smjeli i upustite se u avanturu kombiniranje roze, narančaste i crvene boje i stvorite svoju jedinstvenu modnu priču. Uz jedan šareni dodak, koji je inspiriran faunom džungle, u trenu ćete postati amazonka na vrućem gradskom asfaltu.
 
Sve modele i cijene možete pronaći tu:

Metallic
Loriblu zlatne sandale
Menbur večernja torbica
Abro torbica
Manufacture d'essai srebrne sandale
Tosca Blu Shoes cipele

Mariner
UGG plutarice
Coccinelle torbica
Karl Lagerfeld torbica - maca
Tosca Blu cipele s prorezom
Pas de rouge cipele

Crveni spektar
LK Bennett fuksija cipele
Fabi 1965 crvene sandale
Twin Set dvobojna torbica
See By Chloé narančasta torbica
Marc Jacobs večernja torbica
 
 
Styling: Borut Mihalić
Photo and set design: Mladen Šarić