Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Tamara Bombardelli za Karlu

Tamara Bombardelli za Karlu

Splitska dizajnerica Tamara Bombardelli je napravila mini-kolekciju svojih torbica za naše trgovine ove sezone. Praunuka slavnog arhiteka Vuke Bomabrdellija i nećakinja Silvija Bombardellija, bivšeg direktora HNK Split, Tamara je rođena sa kreativnim duhom. Tamarino školovanje i dugogodišnji boravak u inozemstvu (Milanu i Londonu) zasigurno su čimbenici koji su utjecali na stvaranje i razvijanje njenog kreativnog smjera, no odlike kvalitete jesu prvenstveno rad i kreativnost vlastitog uma kojima je ova dizajnerica razoružala modnu publiku.

Tamarine torbice smo odabrali za našu ponudu jer se radi o iznimnom proizvodu, kvalitetom i dizajnom. Svaka torbica je ručni rad i za izradu jedne torbice je potrebno od 24 do 36 sati rada. Svaki dio torbice izrađen je sa opsesivnom brigom za svaki detalj. Zaštitni znak torbice, "cijevi" su punjene pamukom i uzimaju najviše vremena za izradu. Uz to, sve torbice dolaze sa dva seta ručkica te se mogu nositi na razne načine, od clutch torbice, torbice za na rame do ruksaka. Posebnost Tamarine kolekcije za Karlu je to što su sve torbice izrađene od najfinije talijanske kože.

Tamarine torbice su snažan, iznimno prepoznatljiv proizvod specifičnog stila za koji smatramo da će se puno naših klijentica prepoznati u njemu. Torbice su praktične i vizualno snažne ali uz to i iznimno nosive, lako se uklapaju u individualni stil  i mogu se koristiti za širok raspon različitih prigoda. 

I za kraj, mi u Karli smo uvijek posebno ponosni ponuditi našim klijenticama vrhunski hrvatski proizvod, a ove torbice sigurno spadaju u tu kategoriju i nadamo se da će i naše klijentice to prepoznati. Torbice možete pronaći na našim prodajnim mjestima Dioklecijanova (Split) i Frankopanska (Zagreb). 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid