Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0
Početna Blog Vikend akcija 30%

Vikend akcija 30%

Ako ste u potrazi za idealnim tenisicama, trendi balerinkama ili pak elegantnim salonkama, ovaj vikend je kao stvoren za shopping! U svim Karla prodavaonicama, uključujući i outlete, ovog petka, subote i nedjelje ( 3., 4. i 5. lipnja 2016.) očekuje vas vikend akcija. Svi zatvoreni modeli obuće (poput balerinki, salonki, tenisica i cipela zatvorenih prstiju i pete) sniženi su 30%, a sniženje vrijedi za sve vrste plaćanja. Popust možete iskoristiti i na webshopu upisujući kod ZATVORENE30 na zadnjem koraku kupnje.

Zatvorene modele cipela s visokom petom te modele zatvorenih cipela s niskom petom potražite u našim prodavaonicama u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Dubrovniku, ali i na webshopu.

*Napomena: akcija se ne odnosi na espadrile.

Ugodan shopping!

Sve modele sa fotografije, kao i cijene možete pronaći tu:

Loriblu "slip on" tenisice

Tosca Blu cipele s malom potpeticom

Fabio Rusconi srebrne mokasinke

Fabi balerinke ukrašene mini nitnama

Y3 crvene tenisice

Marc Jacobs tenisice

Brunella balerinke prekrivene mini nitnama srebrne boje

See by Chloé cipele s potpeticom

Loriblu crne balerinke

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics

Google maps

Sendgrid