Besplatna dostava za sve narudžbe
0 0

O nama

Priče kao "Bilo jednom davno..." uvijek počinju na isti način. Jednog lijepog dana prekrasna princeza koja je...

Ali, prije te priče, nekoliko riječi o ženi koja je pomogla princezama da postanu prekrasne. Ona misli da u svakoj ženi sniva uspavana princeza i to je bila početna ideja kada je odlučila napraviti svoj brand "Karlu"- mjesto gdje se predivne žene mogu doći i makar malo sanjati. To je brand posvećen ženama koje su zadržale prirodni duh ženstvenosti u kutu srca- romantiku, osobnost i poetičnost, pokušavajući nam pribižiti maštu i fantaziju.

Zahvaljujući "Karli", svaka žena je posebna, to su princeze koje ne idu uhodanim putem i pokazuju svoju pripadnost i stanje uma: malo sna, malo jave, malo odmaka, malo princeze. Sretna sam ako sam u tome bar jednim dijelom uspjela.


Linda Matijević

 

 

Matijević eksport import d.o.o. osnovan je 1990. godine i od tada uspješno posluje. U svom vlasništvu ima lanac prodavaonica obuće i modnih torbica Karla i modnog tekstila Twin-Set.

U ovom trenutku prodajna mreža je raširena na sedamnaest prodavaonica, i to u:

Sjedište tvrtke je u Splitu, gdje se nalazi sedam prodavaonica. Pet prodavaonica nalazi se u Zagrebu te po jedna u Zadru, Rijeci i Dubrovniku.

Od samog početka smo visoko pozicionirani i prepoznatljivi po ponudi vrhunske ženske i muške obuće, torbi, kožne galanterije, nakita i kožnih jakni. Brandovi koje imamo u svojoj ponudi već dugi niz godina su Loriblu, Fabi, Giancarlo Paoli, Pura Lopez, Fratelli Rossetti, Veja, za obuću te Marc Jacobs, See by Chloe, Tory Burch za obuću, torbice i modne detalje, te Piero Guidi i Coccinelle za torbice i još niz drugih. Također, imamo u vlasništvu i dvije frašizne trgovine branda Twinset, po jednu u Splitu i u Zagrebu.

Tvrtka uspješno posluje i konstantno ulaže u širenje asortimana i mreže poslovnica. Danas imamo preko 40 zaposlenih i svake godine se pozicioniramo među najuspješnije hrvatske tvrtke.